*Winactie Classic Avarcas sandaal Pons voor mama & kind*

  • Datum: 8 mei 2019
  • Tekst: Evelien Erichsen
  • Fotografie: Heidi Riekerk-Boomgaard

Het is bijna Moederdag, dus tijd om een van jullie te verwennen! Wij mogen namelijk twee paar sandaaltjes weggeven: De Avarcas Classic van Pons!

Avarcas van Pons hebben een speciaal keurmerk, dat garandeert dat de bandjes bij de enkel altijd rechtop blijven staan en niet gaan hangen. Hierdoor zijn het duurzame schoentjes die lang meegaan. Daarnaast is het merk continue bezig met vernieuwing en gebruikt het voor sommige modellen vegan leer.

Avarcas van Pons hebben een mooie geschiedenis. Al drie generaties lang worden deze sandalen in een fabriek op Menorca gemaakt. Van oorsprong zijn het mannensandalen die voor de boeren op het land werden gemaakt. De sandaal moest zowel stevig als luchtig zijn en goed blijven zitten. Daarom is het stuk leer aan de voorzijde niet afgesloten maar laat het een stukje open bij de tenen. Zonder de tenen te zien, om te voorkomen dat de boeren steeds hun tenen zouden stoten. Het bleek een succesverhaal.

Inmiddels is het een gewilde sandaal geworden onder vrouwen en kindjes. Ze zijn elegant en toch comfortabel. Ze passen overal bij en zijn verkrijgbaar in veel mooie kleuren en enkele prints.

 

 

*Winactie*

Wij zijn fan van de classic schoen en blij dat we jullie nu gelukkig kunnen maken met wel een heel mooi cadeau: Speciaal voor moederdag mag een van jullie zowel een Avarcas Classic voor vrouwen als een Avarcas Classic voor meisjes/jongens uitzoeken. Laat ons op Instagram of Facebook (onder de post) weten wat jouw perfecte Moederdag is en waarom en tag een vriendin die je ook een fantastische moeder vindt. Op moederdag maken we de winnares bekend!