Westergasjes woensdag

  • Datum: 1 oktober 2019
  • Tekst: Pussycat and Bird

Het Westergas terrein is altijd al een van onze favoriete plekken in Amsterdam. Helemaal nu elke woensdag te gekke kinderworkshops worden georganiseerd voor kinderen van 4 – 10 jaar. Ook valt er bij allerlei horeca op het terrein van alles te beleven voor kinderen. Hail Hail voor de Westergasjes!

De CLUB

Wow, wat is De CLUB toch een cool initiatief! Wekelijks worden met veel liefde en passie workshops georganiseerd in samenwerking met kunstenaars, ontwerpers, fotografen en nog meer inspirerende Amsterdammers. Er is professionele begeleiding aanwezig bij de workshops en de kinderen worden ontvangen met limonade en iets lekkers. Als je zin hebt, kun je die tijd gebruiken om even iets voor jezelf doen. Of niet. Want met zulke workshops wil je toch zelf weer even kind zijn?

 

Elke woensdag vindt de workshop twee keer plaats.

13.30u tot 15.00u
15.30u tot 17.00u

Een workshop van 1,5 uur kost € 15,- Hier kun je kaartjes kopen voor De CLUB.

De Bakkerswinkel

De Bakkerswinkel gaat elke woensdagmiddag pannenkoeken bakken. Een kinderpannenkoek, met kleine brownie en een glaasje sap voor € 7,50. Wat een goede deal!

IJscuypje

Bij IJscuypje kan je terecht voor een lekker Westergasjes ijsje. En laat IJscuypje nu superlekker ijs hebben, jammie.

Petit Pacific

West Pacific heeft woensdag een wisselend Westergasjes menu voor grote en kleine kinderen.  Reserveer hier.

Het Ketelhuis

In deze fijne bioscoop staat elke woensdag een kindermenu klaar en draait er een speciaal samengesteld Westergasjes programma met de nieuwste kinderfilms. Check hier het laatste nieuws.

Bar | Kantoor Junior

In Bar Kantoor worden tot en met 23 oktober door Tante Lien creatieve workshops aangeboden met elke week een ander thema zoals proefjes, houten herfstbeesten, minimuseum en Halloween.

 

Elke woensdagmiddag van 15:00 – 16:00 in Bar Kantoor. Schrijf je hier in.

Als jullie gaan; veel plezier en laat ons weten wat jullie ervan vonden!