Testdive: Phil & Teds Sport

  • Datum: 1 juni 2020
  • Tekst: Heidi Riekerk-Boomgaard
  • Fotografie: Heidi Riekerk-Boomgaard // Film: Ritchie Riekerk

Wij mochten nog twee kinderwagens testen. De eerste is de duo wagen Phil & Teds Sport. Lees en zie hoe wij de wagen beoordelen!

Phil & Teds Sport

Ons testteam: Ilse, June & Mats

wat hebben wij getest?

 

Buggy model ‘Sport’ van Phil & Teds. Te gebruiken voor twee kindjes vanaf newborn tot 25kg.

 

Prijs: Buggy: € 499,- Double kit: € 149,-, Lazyted: € 49,-  

Testdive The Movie

 

wat vinden wij? 

 

Montage
De montage van de buggy zelf is simpel, je hebt hem binnen een paar minuten voor de eerste keer in elkaar gezet. Maar deze wagen komt dus ook met een tweede zitje aan de onderkant voor een kleiner kindje. Daarnaast kun je er ook de ‘Lazyted’ bij kopen waardoor je van het zitje van de kinderwagen een wipstoeltje maakt. Ook dit is eenvoudig te installeren.

 

Gebruiksaanwijzing
In de gebruiksaanwijzing vind je duidelijk beschreven hoe de wagen in- en uitgeklapt dient te worden en wat de veiligheidsinstructies zijn.

 

Model/uiterlijk
De kinderwagen ziet er modern en solide uit en door de drie grote wielen heeft de wagen een sportieve look.

 

Functionaliteit
De wagen is licht en eenvoudig open en in te klappen. Hij rijdt soepel en stabiel op zowel een vlakke straat als ondergronden met meer structuur. De wagen is gemaakt voor sportieve ouders die ook graag gaan hardlopen met hun kind(eren) erbij.  Daarnaast is het natuurlijk heel handig dat je van het zitje een wipstoeltje kan maken!

 

Overall
De wagen is fijn, wendbaar en goed te gebruiken op verschillende ondergronden. Dit komt voornamelijk door het flexibele wiel aan de voorkant. Het inklappen is simpel, dus ook geschikt voor gezinnen die wat kleiner wonen. Het onderste zitje, zit wel vrij dicht op het bovenste zitje (vooral als het kindje wat daar zit wat ouder of zwaarder is), dus het kindje dat onderop zit moet niet al te oud/groot zijn. Overall vinden wij het handige wagen voor de sportievere ouder!

 

Denk je nu: deze wagen is ideaal voor mij (of iemand anders) en zou je graag ambassadeur willen zijn voor Phil & Teds? Dat komt goed uit, want wij mogen deze wagen weggeven! Reageer onder onze post op Instagram voor wie je hem wil winnen en waarom en wij maken aanstaande zondag de winnaar bekend! Voor meer informatie over de Phil & Teds Sport kijk dan hier

 

 

Sponsored content
Deze review is tot stand gekomen in samenwerking met Phil & Teds. De mening en ervaring van de reviewers is daarentegen niet beïnvloed en oprecht weergegeven. Pussycat and Bird schrijft alleen over zaken waar ze achter staan en zullen altijd een eerlijke review geven, ook als het om een betaalde samenwerking gaat.

Meer kinderwagen reviews: