Testdive: LunchBots

  • Datum: 11 oktober 2017
  • Tekst: Evelien Erichsen
  • Fotografie: Evelien Erichsen
  • Leestijd: 2 minuten

‘s Ochtends vroeg de kids uit bed trommelen én het vullen van de trommels; lang leve school. Welke lunchtrommel maakt ons leven een stukje makkelijker? 

Welke kan tegen een stootje, bevat geen giftige stoffen en is praktisch als je meer wilt meegeven dan alleen een paar goed gesmeerde boterhammen?

Wat hebben wij getest?

We stelden de voorgaande vragen aan Green Jump en ze stuurden ons een artikel toe van het merk LunchBots. Onze voorkeur ging naar een lunchbox met drie vakken.

 

De RVS broodtrommel Trio drievaks 15cm x 12cm x 4cm van LunchBots

 

Prijs: € 24,95

Testdive - the movie

Wat vinden wij?

De trommel voelt stevig aan en is dat is hij ook. We deden de test door de trommel van een meter hoogte naar beneden te laten vallen. De trommel kwam ongeschonden uit de valpartij. Het deksel sluit goed. Kortom; heel solide. Daarnaast is het prettig om te weten dat de trommel geen BPA kan lekken. Het rvs deksel heeft een gekleurde dots cover van BPA-vrij polypropeen, wat de lunchtrommel visueel aantrekkelijker maakt voor de kids.

 

Voordelen vs nadelen

Voordelen

Handige vaksverdeling

Mag in vaatwasser

BPA vrij

RVS

Lange levensduur

In allerlei maten en verdelingen verkrijgbaar. Daarnaast zijn er meerdere kleuren van de dots cover.

 

Nadelen

Niet lekdicht. Je kunt hier dus geen vloeistoffen in vervoeren.

Kan niet in de magnetron

Geen prints die vooral de allerkleinsten aanspreken.

 

 

Conclusie

De trommel die wij getest hebben is vanwege de maat vooral fijn voor de kleinste kleuters. Voor de grotere kinderen is de trommel te klein, maar gelukkig zijn er ook grotere maten verkrijgbaar. Als de kinderen niet veel geven om Disney-, Woezel & Pip of andere vrolijke prints en je op zoek bent naar een solide trommel zonder giftige stoffen, dan raden we deze trommel absoluut aan!

Zijn er artikelen die je graag wilt laten testen door ons. Mail ons dan op hello@pussycatandbird.com. 

– DIT ARTIKEL IS NIET GESPONSORD –