Shopspiration: Lemonade

  • Datum: 25 juli 2017
  • Tekst: Heidi Riekerk-Boomgaard

Na drie succesvolle jaren de dames- en herenmodezaak Biggles te hebben gerund, vond Sabrine Philipsen (39) het tijd om daarnaast ook een kindermodezaak te openen. In een pand gelegen tegenover Biggles, vond ze de perfecte locatie hiervoor. Lemonade werd in 2014 geopend en vormt het kloppende kindermode hart van de Amsterdamse Middenweg.

Eigenaresse Sabrine Philipsen

Wat is het concept van Lemonade?
“Een fashionstore voor kids met stoere fashion items van nul tot twaalf jaar, ‘mini me fashion’ en voor ieder budget kan je iets leuks vinden bij ons! Daarnaast verkopen we veel bijzondere cadeaus en lifestyle producten voor kinder- en babykamers.”

 

Jullie bieden toch ook startende ontwerpers een podium?
“Dat klopt. Zo waren we een van de eerste met die de kaarten van Alijt verkochten en de allereerste stenen winkel met CarlijnQ. Dat was in de tijd dat ze alles nog zelf op de naaimachine maakte. En zag er geweldig uit! De kaartjes van Alijt worden we altijd vrolijk van en die worden ook veel gekocht om in te lijsten voor kinderkamers.”

Is er iets wat bijzonder populair is?
“Eigenlijk gaat alles redelijk gelijk op, zeker door de mix die we aanbieden. Voor ieder budget kunnen we leuke totaalsets maken, dat is een concept dat we bij Biggles ook hebben.”

 

Favorieten dit seizoen?
“Qua stijl de bloemenprints, gemixt met stoere items, zoals een gecoate legging en oldschool Vans!”

En voor aankomende winter?
“Stoere knitwear met een toffe denim, goede gekke sokken erbij en stoere boots!”

 

Zijn er nog nieuwtjes voor Lemonade?
“Dit seizoen krijgen we House of Jamie en Maed for Mini erbij. En het volgende seizoen krijgen we een nieuw merk uit LA en Japan, maar dat laten we nog even een verassing. Wanneer het zover is, zien je het vanzelf bij ons op Instagram voorbij komen!”

Toekomstplannen?
“Een webshop voor Lemonade staat hoog op ons lijstje, we krijgen namelijk dagelijks zoveel vraag hiernaar. Dus daar zijn we nu heel druk mee. Daarnaast zullen we altijd bezig blijven met nieuwe merken spotten om de collectie spannend te houden!”

 

Merkenpakket:
O.a.: Les Coyotes de Paris, Popupshop, Denham, House of Jamie, Name it, Imps&Elfs, Kidscase, Vans, Dr Martens, Bergstein, The New, Gray Label, BangBang Copenhagen, Petit Bateau, I Dig Denim.

Je vindt Lemonade aan de Middenweg 46HS . Daarna nog shoppen voor jezelf? Dat kan bij aan de overkant bij Biggles op nummer 55A.

 

Meer zien van Lemonade? Klik hier voor de website en hier voor hun Instagram pagina.