Selected by us: Beach & Bandits

  • Datum: 29 mei 2019
  • Tekst: Evelien Erichsen
  • Fotografie: Evelien Erichsen

De zon begint weer te schijnen en wij bereiden onze kinderen voor op de zomer met de coole Beach & Bandits UV werende kleding.

Cool, fun & eco

Beach & Bandits laat zien dat UV werende kleding fun, cool én eco kan zijn. Wij kennen ze al een tijdje en hebben zelf de Small Bandit. Een gestreept pakje met longsleeve armen en benen.  De lijn is inmiddels uitgebreid met items van geribbeld materiaal in mooie aardse tinten. We hopen dat er ook een suit met lange mouwen en benen in hun collectie zal komen. Dit is toch wel onze favoriet.

Liefde voor lange zomerdagen

Beach & Bandits is in 2015 opgericht door Hans & Jo-anne. Samen met hun drie kids zijn ze niet weg te slaan bij het strand en dan kun je natuurlijk niet zonder een goede bescherming tegen de zon. Ze zochten naar coole UV-kleding, maar konden niets vinden. Ze besloten het zelf te gaan maken.

Oeko-tex UPF 50+

Wij zijn erg te spreken over het Small Bandits pakje. Het materiaal is Oeko – Tex gecertificeerd en dus eco textiel. Het is ademend en droogt snel. Het heeft een UPF 50+ en biedt daarmee 97,5% bescherming tegen UVA en UVB straling. Dus waar de stof zit, smeren we niet. Eindelijk geen gedoe meer om een tegenstribbelende dreumes in te smeren met zonnelotion. Scheelt tijd, drama en geld:). Dat vinden we al een flink pluspunt.

Ritsen & naden

Naast de kleine rits bij de hals is er een grote rits onder waarmee je het pakje volledig open kunt ritsen. Heel handig om gemakkelijk bij eventuele luiers te kunnen komen. De stiksels zijn flatlock en irriteren hierdoor minder.

Cool

And last but not least; Beach and Bandits hebben de looks. Coole strepen en funky prints zoals kreeften en bananen. En natuurlijk de geribbelde stoffen in aardse tonen.

* Winactie *

Wil je graag ook zo’n cool Beach & Bandits UV pakje uitzoeken voor je kindje? Laat ons dan via Facebook of Instagram weten waarom jullie echte strandbandieten zijn. Dit weekend beloofd het lekker zomers weer te worden. Perfect weer om de winnares bekend te maken.

Over Selected by us

De hoeveelheid websites op internet is ongekend. Waar moet je zoeken als je fijne dingen voor jouw kind en jezelf wilt? Wij gingen tussen al die sites op zoek naar passie voor product, mens en milieu. Naar mooie merken & mensen met bijzondere verhalen, die wij graag vertellen en laten zien. Check hier Selected by us: onze schatkamer vol met favorieten!

Meer Selected by us