MEET THE TEAM

 


team_image

Hannah Lipowsky

Hannah Lipowsky (35) zal voor ons en met ons inspirerende fotoseries maken. Ze is Duitse, studeerde fotografie in Berlijn en woont nu met haar vriend en zoontje Abbe (1) in Amsterdam. Wij vroegen hoe ze haar stijl zou willen omschrijven: “Hoe simpeler, hoe mooier. Een beetje weirdness of een afwijkend onderwerp spreken me ook erg aan.”

team_image

Inès Beeftink

Inès, 47 jaar, woont in Amsterdam en heeft een relatie met Gunnar Bech. “De vader van mijn drie lieve, leuke en eigenzinnige kinderen; Finn, 17 jaar, Elvie 13 jaar en Romeijn 7 jaar.” Inès is een heel veelzijdige styliste; mode, interieur, food en stillevens. Alles benadert ze vanuit haar eigen visie: “Intuïtief, toegankelijk en als het even kan met een kleine knipoog.”

team_image

Julia Kaiser

Julia Kaiser (46), moeder van Kira (6) en getrouwd met Alex (47) is de ontwerpster achter ons logo en een aantal van onze huisstijl elementen. Naast haar freelance werk is ze oprichtster van Rock That Horse en maakt te gekke posters. Wij vinden haar stijl waanzinnig en waren over the moon dat we met haar kunnen samenwerken.

team_image

Linda Laan

Linda Laan (38), moeder van drie jongens Levi (5), Miles (4) en Samuel (2), is columniste. Daarnaast is ze eigenaresse van het PR bureau Xpresscommunicatie. Ze schrijft sinds jaar en dag verhalen. Haar columns zijn eerlijk en oprecht en zullen nooit de wereld mooier laten lijken dan het is. Momenten in het dagelijks leven inspireren Linda, zoals reizen met kinderen, eten, opvoeding & ontwikkeling.

team_image

Thijs Sins

Thijs (38) is filosoof en oprichter van Tatkraft Filosofie. Hij woont in Amsterdam met zijn grote liefde Moniek en twee zoons Abel (5) en Joshua (4). Ga je met hem in gesprek, dan is de kans groot dat je daarna een persoonlijke levensles rijker bent. Daarom vinden wij het super dat binnenkort zijn column bij ons live gaat.

team_image

Bregje Bazin

Reizen met kids is niet zo eenvoudig. We laten ons daarom graag inspireren. Vooral door out of the box plekken, die onze nieuwe contributeur Bregje Bazin (37) met haar man Alain (38) en zonen Tristan (7), Sacha (5) & Bodi (2) bezoekt. Met prachtige fotografie en beschrijvingen, grijpt ze gelijk jouw aandacht.

team_image

Ivanka Bouma

Ivanka Bouma (41); moeder van Liv (9) en Mink (4) en samenwonend met Daniël in Amsterdam is in het dagelijks leven editor bij Warner Bros. Sterker nog, ze is een oudgediende binnen haar vakgebied en was binnen het bedrijf de eerste vrouwelijke editor. Met gemak maakt ze voor ons prachtige films.

team_image

Esmee Gramberg

Esmee Gramberg (32) is een insider in de coole, creatieve en culturele ins & outs voor kids in regio Den Haag, waar ze woont met man Sander (35) en dochter Line (1,5). Daarnaast heeft deze positieve, creatieve dame ook genoeg te vertellen over het jonge moeder- en ondernemerschap, waarmee ze de nodige ervaring heeft.