Giftspiration: Vaderdag

  • Datum: 6 juni 2019
  • Tekst: Pussycat and Bird
  • Fotografie: Evelien Erichsen

Laten we onze waardering tonen voor al die superpapa’s die met zoveel liefde hun kindjes laten bloeien tot de mooie wezentjes die het zijn! We hebben onze tien favoriete vaderdagscadeau’s voor jullie geselecteerd!

CADEAU TIP 1: AĒSOP VADERDAG GIFT GUIDE

Het Australische Aēsop ontwikkelt al sinds 1987 met veel zorg en onderzoek heel fijne gezichts- haar- en lichaamsproducten voor hem en haar. Voor vaderdag heeft het merk een gave selectie gemaakt uit hun lijn. Wij vonden vooral de Moroccan Neroli Shaving Serum een mooi cadeau.

 

Prijs: € 31 – Moroccan Neroli Shaving Serum
Verkrijgbaar: Aēsop

CADEAU TIP 2: TILE

Waar zijn de sleutels? Portemonnee kwijt? Dankzij Tile hoef je nooit meer lang te zoeken. Je bevestigt het aan de sleutels of schuift het in de portemonnee (de Slim versie). Even de app downloaden om je spullen te tracken. Ideaal voor de drukke vaders!

 

Prijs: € 24,95 (model Mate) – € 74,95 (combo Mate + Slim)
Verkrijgbaar: Via Bever

CADEAU TIP 3: MOSHI PORTABLE OPLADER

Ken je dat? Je bent onderweg en je telefoon is leeg. Met deze oplader in Nordic Gray van het Deense merk Moshi kun je een mobiele telefoon zowel wireless opladen als met een kabel. De lader is uitgevoerd in een zacht materiaal. Een must have voor alle papa’s die veel onderweg zijn.

 

Prijs: € 84,95
Verkrijgbaar via Moshi

CADEAU TIP 4: MATADOR POCKET BLANKET

Veel mannen nemen zo min mogelijk mee. Zelfs als ze met hun kleintjes op stap gaan om ergens in het park, strand of waar dan ook te chillen. Deze deken is lichtgewicht en kan tot een klein pakketje gevouwen worden. Er is plaats voor vier personen zittend, of twee liggend. Afhankelijk natuurlijk van de personen:)

 

Prijs: € 29,90
Via: Mukama

CADEAU TIP 5: SUPERDAD WENSKAART

Je waardering uitspreken zit ‘m ook in de kleine gebaren. Zoals deze grappige kaart waarop de kindjes een mooie boodschap kunnen schrijven of tekenen voor hun allerliefste papa.

 

Prijs: € 3,95
Via: The Stationery Store

CADEAU TIP 6: GARMIN EDGE 130 FIETSCOMPUTER

Je waardering uitspreken kan ook in grote gebaren. Vooral als de papa in kwestie een fietsfanaat is. Deze fietscomputer kwam als een van de besten uit de test. Je kunt de computer goed synchroniseren met telefoons & apps. Het heeft legio mogelijkheden qua prestatiemetingen en routes.

 

Prijs: € 169
Via: Coolblue

CADEAU TIP 7: Mr. Starsky Amsterdam

Mr. Starsky Amsterdam heeft verschillende gave illustraties waarmee je een poster kunt maken met een sterrenhemel dat in het teken staat van het moment dat jouw man of vriend papa is geworden. Op de poster kun je de datum, naam, tijd, locatie en een persoonlijke boodschap invoeren. Zo geef je een dierbaar, persoonlijk cadeau.

 

Prijs: € 34 (kleinste maat zonder wissellijst) –  € 81 (grootste maat, ingelijst)
Via: Mr. Starsky Amsterdam

CADEAU TIP 8: BARBER TOILETRY

Deze coole ‘Barber’ toilettas van Capra Leather is voor de papa’s te gek om toiletspullen in te bewaren. Vooral handig als ze op reis zijn. De tas is met de hand gemaakt in een atelier in Bogota Colombia. Het zijn compacte tassen van hoge kwaliteit. Handig en duurzaam. De tas is naast de kleur Tobacco ook beschikbaar in Grey en Black.

 

Prijs: € 79
Via: Nuts and Noble

CADEAU TIP 9: VERBORGEN KRACHT

Als veertiger was Rich Roll nog een gestreste alcoholist voor wie acht traptreden al te vermoeiend was. Hij besloot radicaal zijn leven om te gooien en begon plantaardig te eten. Op zijn 43e nam hij deel aan de Ultraman World Championship! Hij schreef hierover het inspirerende boek ‘Verborgen Kracht’, waarmee hij wil laten zien dat iedereen zijn verborgen kracht kan vinden.

 

Prijs: € 22,99
Via: Bol.com

CADEAU TIP 10: LINNEN OVERHEMD

Dit tijdloze overhemd is een mix tussen dress to relax & dress to impress. Vooral ’s zomers is deze linnen kwaliteit heel prettig. Helemaal als met opnieuw zo’n warme zomer in het vooruitschiet.

 

Prijs: € 49,99
Via: Mango

MEER GIFTSPIRATIONS