Giftspiration: 2 – 4 Jaar

  • Datum: 22 november 2018
  • Tekst: Pussycat and Bird

Sinterklaas is weer in het land en vijf december nadert. Sinterklaas cadeau gezocht? Voor de hulpSinterklazen in Nederland hebben wij de origineelste cadeaus op een rij gezet. Deze kunnen natuurlijk ook voor Kerst! Hier vind je tien originele cadeau ideeën voor Kerst of Sinterklaas voor kinderen van twee tot vier jaar!

 

cadeau

1. Ice ice baby

Deze ijsjes zijn een must have voor jouw kind. Aan de hand van speelgoed wordt de fantasie gestimuleerd. Doe alsof jullie in een echte ijswinkel zijn met dit superleuke cadeau! 

 

Prijs: €18,95
Via: PSikhouvanjou

2. Help de ridder!

Dit cadeau is een denkspel voor de allerkleinsten. Los samen alle 60 opdrachten op en zorg ervoor dat de ridder niet verdwaalt tijdens zijn tocht naar kasteel van Doornroosje. Speelplezier voor jong én oud! 

 

Prijs: €27,99
Via: SmartGames

3. Amsterdamse grachtenpuzzel

Vooral voor de Amsterdamse kinderen is dit een perfect cadeau. De grachtenpuzzels is een leuke puzzel om mee te beginnen en heeft fijne kleuren. De puzzel van CRE8 is ook nog eens gemaakt door jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

 

Prijs: €18,00
Via: Studio Perspective

4. Unieke reiskoffer

Wie wel eens op het vliegveld is ontkomt er niet aan. Meerdere malen zie je een kind op een koffer voorbij rollen. De Trunki kinderkoffer is een unieke reiskoffer voor de kleine wereldreizigers. Erg leuk cadeau voor jouw kind(eren)! 

 

Prijs: €44,99
Via: Trunki

5. Supermooie stapelringen

Met deze stapelringen in mooie pastelkleuren en aardse tinten ontwikkelt jouw kind de hand-oog coördinatie. Dit door de ringen op volgorde van grootte op elkaar te stapelen. Stapelen maar! 

 

Prijs: €20,95
Via: June and Julian

6. Tover tekenbord

Op dit tekenbord krijg je de mogelijkheid om eindeloos te kleuren. De achtergrond kan in vier verschillende kleuren worden gemaakt en het bord bevat ook magneten in verschillende formaten. Alles voor oneindig kleurplezier! Let wel dat dit cadeau in de UK besteld moet worden. Kan natuurlijk ook een heel leuk cadeau voor de kerst zijn.

 

Prijs: €45,00
Via: MyloWonders

7. Papieren draagbare boot

Met deze boot kan jouw kind bij alle weersomstandigheden varen. Als je de boot in elkaar hebt gezet kan het gelijk worden gedragen. Elke kamer verandert in een waar kanaal met deze boot als cadeau!

 

Prijs: €28,80
Via: Lidor

8. Boek met een mooie boodschap

Het het boek ‘Mag ik meedoen?’ gaat over een eend die graag nieuwe vrienden wilt maken. Maar hij hoort er niet bij omdat hij de geluiden van de andere dieren niet na kan doen. Een mooi boek over acceptatie en vriendschap, waarbij er een goed gesprek met jouw kind kan ontstaan. Een leuk cadeau voor jullie beide! 

 

Prijs: €12,50
Via: Bol 

9. Ufo magneetset

Deze ufo magneetset is heel makkelijk in en uit elkaar te halen door middel van de magnetische elementen. Handig cadeau voor de allerkleinsten omdat er geen kleine onderdelen of schroefbewegingen aan te pas komen. Als je het even niet in de gaten houdt, vliegen ze zo weg! 

 

Prijs: €19,95
Via: 3 Vosjes 

10. Houten beerkubus: Berencool!

De beer is het eerste lid van de Blockbeast-familie van Kikkerland. Spelenderwijs kan de vorm van de kubus veranderen tot een beer. De houten uitvoering zorgt ervoor dat het ook zeker niet misstaat in het interieur. 

 

Prijs: €19,95
Via: HomeDeco

Meer giftspirations:

Nieuwtjes, vragen, opmerkingen of suggesties die je met ons wil delen? Laat het vooral weten! Mail dan naar hello@pussycatandbird.com en we reageren zo snel mogelijk!