Giftspiration: 4 – 8 Jaar

  • Datum: 30 november 2018
  • Tekst: Marieke Mulder

Inmiddels hebben we de eerste giftspirations gehad. Het is bijna pakjesavond en Kerst komt ook weer in zicht. Zoek je nog een cadeau voor de wat oudere kinderen? Wij hebben de leukste cadeaus op een rij gezet voor Sinterklaas óf onder de kerstboom. Hier lees je tips voor het allerleukste cadeau voor kinderen van vier tot acht jaar!

cadeau

Cadeau tip 1: Bellen blazen

Met deze wetenschapskit kan je de allermooiste bubbels maken. Van onbreekbare bel tot meterslange bellentrein. Bij een middag speelplezier kan dit cadeau zeker niet ontbreken!

 

Prijs: €16,99
Via: 3 Vosjes

Cadeau tip 2: Bouw, speel en ontdek

Nintendo Labo is een nieuwe productlijn van Nintendo. Hierbij leer je op een interactieve manier zelf dingen bouwen, games spelen en ideeën omzetten naar de realiteit. Nintendo Labo is erg lang speelbaar doordat er veel uitbreidmogelijkheden zijn. Dit spel zorgt voor een unieke bouw- speel- en ontdekervaring voor jouw kinderen!

 

Prijs: €48,00
Via: Bol

Cadeau tip 3: Schommelen maar!

Je ziet het steeds vaker, een schommel in huis. Niet alleen voor de kinderkamer, maar het staat ook mooi in de woonkamer. Deze schommel is voor kinderen tot veertien jaar. Van een schommel in huis wordt iedereen toch blij! Dus waarom niet een cadeau met Kerst of Sinterklaas voor het hele gezin?

 

Prijs: €179,00
Via: Lidor

Cadeau tip 4: How to draw almost everything

In dit boek met meer dan 2000 afbeeldingen wordt uitgelegd hoe je bijna alles kunt tekenen. Van fietsen tot kleding en van gebouwen tot dieren. Bij elke tekening wordt stap voor stap uitgelegd hoe je te werk gaat. Ook leuk voor volwassenen!

 

Prijs: €12,99
Via: Little Earthling

Cadeau tip 5: Een echte prinses

Er was eens een prinses, Rolette. Met haar vriendinnen Bella en Cookie had zij een strijd. Wie wordt het liefje van de prins? Aan jullie om het verhaal verder af te maken. Met deze set wordt jouw kind een echte prinses!

 

Prijs: €24,90
Via: Nailmatic

Cadeau tip 6: Borduren

Met dit houten figuur leren kinderen op een simpele en leuke manier om te borduren en dus de fijne motoriek onder de knie te krijgen. De cross-stitch friends zijn er in de vorm van een beer, konijn en kat. Er worden twee bolletjes wol meegeleverd, een veilige naald en een patroon- en instructieboekje.

 

Prijs: €19,95
Via: PSikhouvanjou

Cadeau tip 7: Bamboe mokken

Deze te gekke bamboe mokken van Global Affairs zijn in samenwerking gemaakt met bekend ontwerper Christian Borstlap (medebedenker van Artis de Partis)! Ze zijn per stuk verkrijgbaar, maar je kunt natuurlijk ook een mooie set samenstellen met verschillende printjes en eventueel bijpassende borden. Ook is dit servies eenvoudig te reinigen en vaatwasserbestendig. Een superleuk duurzaam alternatief voor plastic!

 

Prijs: per stuk €5,30.
Via: Global Affairs via info@globalaffairs.nl

Cadeau tip 8: Terug in de tijd

Deze puzzel is net even anders dan je gewend bent. Je gaat namelijk terug in de tijd! Door delen te herkennen op de poster kan jouw kind de puzzel in elkaar zetten. De stukjes zijn gemaakt van gerecycled karton en de puzzel zelf is ook weer recyclebaar!

 

Prijs: €23,95
Via: Kinder Wonderland 

Cadeau tip 9: Superschattige handtas

Deze kleine, leren handtas is gemaakt van plantaardige materialen. Het tasje is te koop in verschillende kleuren en is ideaal om bijvoorbeeld als eerste portemonnee te gebruiken. Superschattig en ook nog eens een erg praktisch cadeau!

 

Prijs: €12,00
Via: Easy Peasy 

Cadeau tip 10: Gigantische Space kleurplaat

Deze mega kleurplaat van Olli Ella is een must have voor eindeloos speelplezier. Het space thema zorgt ervoor dat het voor alle leeftijden toegankelijk is. Jullie kunnen de acht meter lange rol inkleuren, maar je kan er ook stickers opplakken. Uitstekend cadeau voor bijvoorbeeld een woensdagmiddag!

 

Prijs: €17,00
Via: Lou-La

Volgende week delen wij onze cadeau tips voor kinderen van acht tot twaalf jaar. Wij wensen jullie een fijne pakjesavond en houd onze site in de gaten!

Meer giftspirations:

Nieuwtjes, vragen, opmerkingen of suggesties die je met ons wil delen? Laat het vooral weten! Mail dan naar hello@pussycatandbird.com en we reageren zo snel mogelijk!