Giftspiration: 8 – 12 Jaar

  • Datum: 18 december 2018
  • Tekst: Marieke Mulder

Nog een paar dagen om kerstinkopen te doen! Nog aan het twijfelen wat te kopen voor de oudere kinderen in het gezin? Wij hebben vandaag tien suggesties voor 8 tot 12-jarigen!

Cadeau tip 1: Luke’s Landspeeder

Lego kan natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Lego Star Wars is op dit moment erg populair onder de Lego fanaten. Met Luke’s Landspeeder weet je zeker dat het spannend wordt. Ga op avontuur en zoek kluizenaar Ben in de woestijn!

Prijs: €29,99
Via: Lego

Cadeau tip 2: Vriendschapshuis

Voor de meisjes (of jongens) die niet zo weg zijn van Star Wars en Ninjago, heeft Lefo ook een tegenhanger: Lego & Friends. In het Vriendschapshuis wonen Emma, Olivia & Andrea; voor de die hard fans geen onbekenden natuurlijk. Met dit huis, inclusief glijbaan, schommel en fiets, zal het vast even stil zijn na het cadeautjes uitpakken!

Prijs: €51,00
Via: Bol

Cadeau tip 3: Back to school!

Deze rugzak heeft een ideaal formaat voor mee op reis of naar school. Het heeft twee vakken en verstelbare schouderbanden. Ook is de rugzak gemaakt van plastic flessen. Als je bij deze website iets aankoopt kan je tegelijk voor tegoed sparen, voor een volgende aankoop. Voor jou en jouw kind een cadeau! 

Prijs: €34,95
Via: PSikhouvanjou

Cadeau tip 4: Let’s Rock!

Voor de beginnende muzikant is dit een superleuk cadeau. De gitaar maakt goed geluid en het ziet er ook nog eens mooi uit. Wanneer jouw kind is uitgespeeld, kan het natuurlijk ook als decoratie dienen in de woonkamer. 

Prijs: €39,00
Via: Bax Shop

Cadeau tip 5: Handboek voor Wildplukkertjes

Voor een eerste kennismaking met wildplukken is dit het allerleukste boek. Wist je bijvoorbeeld dat madeliefjes in de sla kunnen? Ga samen op zoek naar eetbare planten in de natuur en volg de kooktips in dit boek. Ook leuk voor volwassenen! 

Prijs: €16,95
Via: Bol

Cadeau tip 6: Stoer Marvel Skateboard

De Hulk, Captain America, Iron Man; vroegere helden van de papa’s die nu weer hun intrede hebben gemaakt bij onze kinderen. Herkenbaar? Dan is dit skateboard het perfecte cadeau deze kerst. Het is een speciaal skateboard voor kinderen en beginners van Powerslide. 

Prijs: €34,95
Via: Skateboard Webshop

Cadeau tip 7: Slaapfeestje

Logeren of een slaapfeestje? Met deze slaapzak wordt jouw kind zeker het middelpunt. Want opvallend is hij zeker! De slaapzak heeft aan beide kanten een print. Als hij binnenstebuiten zit, is het dus nog steeds goed. Een slaapfeestje is nooit meer zoals het was! Ook verkrijgbaar met Flamingo print!

Prijs: €99,95
Via: Het Slaaphuisje

Cadeau tip 8: Magische kubus

Dit spel blijft door de jaren heen populair. Wanneer jouw kinderen de ‘gewone’ kubus al lang uitgespeeld hebben, is er nu de magische kubus. Extra speciaal is dat je deze kunt omvouwen tot een ster. Misschien ook leuk in de kerstboom? 

Prijs: €6,99
Via: Bol 

Cadeau tip 9: Het raadsel van alles wat leeft

In dit boek lezen jullie alles over de evolutie. Want wat is ‘leven’ eigenlijk precies? Het boek is humoristisch geschreven, waardoor het makkelijk is om het te begrijpen. Door het samen te lezen, leren jullie er allebei wat van! 

Prijs: €24,99
Via: Bol 

Cadeau tip 10: Etui

Omdat een heel aantal kinderen in deze leeftijdscategorie al naar de middelbare school gaan, kan iets voor hun natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje! Dit etui van Sticky Lemon heeft twee draagbare kanten. Als jouw kind er op uit is gekeken, kan het dus omgedraaid worden en is hij weer als nieuw. Het etui is ook groot genoeg om als toilettas te gebruiken!

Prijs: €16,95
Via: I Love Speelgoed

Meer giftspirations:

Morgen de laatste Giftspiration voor jullie; die voor vaders en moeders! Én we hebben een leuke giveaway! Dus houd onze social media kanalen goed in de gaten!