Mini & Me – Esther Buitendijk

  • Datum: 13 december 2016
  • Tekst: Pussycat and Bird

mini-me-logo2

Esther Buitendijk
Flint & Riff
@urbanmomsnl

 

In het tweede deel van onze serie Mini & Me staat de inspirerende powermom Esther Buitendijk centraal. Zij is de oprichter van de urban lifestyle blog UrbanMoms en daarnaast runt ze Blogstreet – waarmee ze bedrijven adviseert over hun on- en offline communicatie. Ze woont met haar vriend Sander en zoons in de stad die zij een warm hart toedraagt; Rotterdam.

 

Concept: Pussycat and Bird, Hannah Lipowsky & Inès Beeftink | Fotografie: Hannah Lipowsky | Styling: Inès Beeftink | Haar & make-up: Marja Hermes | Fotografie assistent: Romy Baak. Met dank aan: De Ru verf- en behangzaak, Big & Belg en Orange Mayonnaise.

 

Mini & Me - Esther Buitendijk

Mini & Me - Esther Buitendijk

Mini & Me - Esther Buitendijk

Mini & Me - Esther Buitendijk

Mini & Me - Esther Buitendijk

Wat Esther, Flint en Riff droegen:
Esther: Jurk en sokken Bobo Choses, trui, Hugo Loves Tiki via Big en Belg, schoenen en sieraden models own
Flint: Broek Caroline Bosmans, trui Hugo Loves Tiki via Big en Belg, muts Mini Rodini via Orange Mayonnaise, schoenen MAÁ via Orange Mayonnaise en Dr. Martens
Riff: Broek Kings of Indigo, trui Hugo Loves Tiki en schoenen Vans

 

Wie is Esther?
“Ik ben eigenaar van mijn persoonlijke lifestyle blog UrbanMoms, waarbij ik mijn volgers meeneem in het hippe stadsleven met kids. Daarnaast run ik nog een bedrijf, Blogstreet. Hiermee adviseer ik diverse merken in hun on- en offline communicatie. Ik woon in Rotterdam met mijn vriend Sander en onze zoons Flint (6) en Riff (1).”

 

Wat is jouw persoonlijke kledingstijl?
“Casual chic met een rauw randje. Ik draag net zo makkelijk een mooi jurkje met sneakers als een ripped jeans met hakken van tien centimeter.”

 

Op wat voor manier zie je jouw stijl terug in die van je kinderen?
“Voor mijn kinderen moet het vooral comfortabel zijn, maar de urban twist die je bij mij ook mij ziet, zal zeker niet ontbreken.”

 

Wat vond je van de outfits die jullie droegen tijdens de shoot?
“Ik hou zo van Bobo Choses! Ontzettend leuk dat er inmiddels ook een volwassen lijn van is. En het merk Hugo Loves Tiki vertaalt eigenlijk precies waar UrbanMoms voor staat; cool, urban en je wordt er blij van.”

 

Is er een kinderkleding merk waar je zelf kleding van zou willen hebben?
Bangbang Copenhagen! Hoe fantastisch zou dat zijn?!”

 

FAVORIETEN | ESTHER

 

Kleding Selected Femme en de volledige collectie van LouenInterieur Alles wat verkrijgbaar is bij &DesignshopGadgets Ik word echt heel blij van een mooie tas of een paar schoenen! Boeken Momenteel op mijn nachtkastje: Powervrouwen van Julia Pimsleur. Kinderloze vakantiebestemming We willen graag nog een keer terug naar New York. Binnen Nederland is Slapen in het Bos in Apeldoorn erg leuk. Dicht bij huis, maar toch even de stad uit en de natuur in. Een heerlijke plek!

 

FAVORIETEN | KIDS

 

Kleding Riff: Nununu. Flint: Mói, BangBang Copenhagen en Mini RodiniInterieur Het bureau van het nieuwe merk Lemodi en Flints nieuwe knuffel van CoconehSpeelgoed Flint is gek op tekenen en Lego. Riff maak ik blij met boekjes met geluid of een bal. Boeken Voor Flint varieert dat van boeken over de ruimte tot aan Olivia van I. Falconer en Aadje Piraatje van Marjet Huibers. Gezinsuitje Flint gaat heel graag met ons een taartje eten in de stad. Dat doen we dan bij Hopper of Uit Je Eigen StadGezinsvakantie We hebben laatst een citytrip gedaan naar Valencia en dat vonden de jongens helemaal te gek! Maar ook de wintersport in de Dolomieten in Italië heeft indruk gemaakt. Hoog op de wishlist voor de volgende gezinsvakantie staat Tokyo.

 

Volgende week alweer het laatste deel van de serie Mini & Me! Hierin een moeder die niet alleen zelf prachtig en puur is, maar ook nog eens adembenemende foto’s maakt. Stay tuned!

Meer van Mini & Me: